Mesaj gönder
Shenzhen Fengshi Technology Co., Ltd
E-posta sales04@fengshilcd.com tel 86-755-2324-5643
Ev
Ev
>
Haberler
>
hakkında şirket haberleri Dijital sinajın bileşenleri
Olaylar
MESAJ BIRAKIN

Dijital sinajın bileşenleri

2023-04-07

hakkında en son şirket haberleri Dijital sinajın bileşenleri

Bir dijital tabela sisteminin 5 ana bileşeni vardır.

hakkında en son şirket haberleri Dijital sinajın bileşenleri  0

Dijital tabela ve ekranlar

Perakende tabela ekranları, standart raf ekranı, dijital menü panoları, bağımsız ekranlar, dijital kiosklar, şeffaf LED ekranlar veya devasa video duvarları dahil olmak üzere birçok farklı formatta mevcuttur.Günümüzde teknolojik gelişmelerle birlikte dijital ekranlar giderek daha erişilebilir hale geliyor ve farklı işletmeler tarafından yaygın olarak kullanılıyor.

Destek donanımı

Destek donanımı, bir dijital ekranı duvara, zemine veya masaya sabitlemek için braketlerden daha fazlasıdır.Görüntülerinizi izleyicileriniz için daha hoş ve görünür hale getirmeye yardımcı olur.

Ek olarak, perakende tabelalarını kurarken montaj donanımının nereye takılacağını değerlendirmeyi unutmayın.Değilse, maliyetinizi artıracak bir uzatma kablosuna ihtiyacınız olacaktır.

Birkaç ekranlı bilgi ekranı çözümlerini kullanırken, ön maliyetin karşılanabilir göründüğünü, ancak hızla birikebileceğini fark edebilirsiniz.Bu nedenle, donanım listenizi dikkatlice kontrol edin.

Medya oynatıcılar

Medya yürütücü, dijital bir ekrana bağlanan ve ona içerik aktaran küçük bir aygıttır.Ekranın gövde, montaj donanımının da yüz olarak görev yaptığı dijital bilgi ekranı çözümünüzün beyni olarak hayal edebilirsiniz.En yeni medya oynatıcılar Wifi'ye bağlanarak dijital ekran çözümünü değiştirmek için bir web portalına erişmenizi sağlar.

İçerik yönetim sistemi

Bilgi ekranınızda gösterilenleri yönetmek ve güncellemek için içerik yönetim sistemi adı verilen bir platform kullanabilirsiniz.Ayrıca, cihazınızla entegre edebilirsiniz.perakende mağaza operasyonlarıtüm süreçleri tek bir platformda düzene sokan sistem.Web tabanlı bir bilgi ekranı çözümü kullanıyorsanız ve internet bağlantınız varsa içeriğinizi istediğiniz zaman istediğiniz yerden güncelleyebilirsiniz.

Günümüzde çoğu firma, internet bağlantısı olan herhangi bir yerden gerçek zamanlı yükseltmelere izin verdiği için bulut tabanlı yazılımları tercih ediyor.Bu, çok lokasyonlu bir iş yürütüyorsanız, her lokasyonda ayrı kontrol odaları kurmanıza gerek olmadığı anlamına gelir.Bunun yerine, bir web ağ geçidi tüm ağınızı uzaktan izlemenizi sağlar.Sonuç olarak, en yeni ürünlerinizi ve indirimlerinizi konumlar arasında hızla güncelleyebilirsiniz.

Dijital içerik

İçerik, marka hikayelerinizi anlatabildiği ve müşterileri harekete geçmeye motive edebildiği için dijital ekran çözümünüzün merkezidir.Marka stratejiniz ve hedef kitleniz gibi dijital pazarlama ekranınız için kaliteli içerik üretirken akılda tutulması gereken birçok faktör vardır.Pazarlama hedeflerinize ulaşmak için ilgi çekici içerik oluşturma ve teknik yardım sağlama konusunda size yardımcı olabilecek tam hizmet sunan bir bilgi ekranı tedarikçisiyle çalışmalısınız.

 

Daha fazla ayrıntı için danışın, doğrudan whatsapp aracılığıyla Komik ile iletişime geçmek için hoş geldiniz: +86 15112618106

İstediğiniz Zaman Bize Ulaşın

86-755-2324-5643
2F Bina B, Xinbosheng Endüstri Parkı, No. 1 Zhenxing Yolu, Loucun Topluluğu, Xinhu Caddesi, Guangming Bölgesi, Shenzhen 518107
Sorgunuzu doğrudan bize gönderin